ga naar homepage

Burgelijke & Utiliteitsbouw
Nieuwbouw 
Verbouwen 
Renovatie & Restauratie 
Utiliteitsbouw 
Grond, water- en wegenbouw
Grondwerken 
Wegenbouw 
Waterbouw 
Handelswaar
Verkoop matreaal en machines 
Verhuur 
Consultancy
Vergunningen 
Tekenwerk 
Prijzen 
Contact
Adresgevens bouwbedrijf Stienstra 
   Utiliteitsbouw
 

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben zoals sportgebouwen, fabrieken, kantoren etc.

Metaalhandel W. Lemstra B.V. te Bolsward

Momenteel zijn we bezig met de nieuwbouw een bedrijfspand met complete terreininrichting zoals weegbruggen, rioolstelsel geluidschermen, etc. welke volgens de geldende milieueisen en economsche verantwoorde alle gebruikte metalen te kunnen verwerken.

 

 

 

Fierljepcentrum te Zwaagwesteinde.

Begin april 2004 hebben we het Fierljepcentrum te Zwaagwesteinde opgeleverd en kon het definitief in gebruik worden genomen door de eigenaar.

Het fierljepcentrum is de enige plaats ter wereld waar het hele jaar door, zowel binnen als buiten, gefierljept kan worden. In de indooraccommodatie worden fierljepcursussen en andere spannende activiteiten verzorgd voor recreatieve groepen. Niet alleen bedrijven maar ook verenigingen, families, scholen en vrijgezellen en vriendenclubs zijn van harte welkom in het centrum.

Fierljepcentrum Zwaagwesteinde met groepsverblijf in april 2004 in gebruik genomen

 

Biologische leghennenschuur te Opende

Voor familie de Haan hebben we een leghennenschuur gebouwd met afmeting van 77 x 22 mtr. Deze volautomatische leghennen schuur is de onderbouw van de staalconstructie verzinkt en de bovenbouw gestraald en gespoten in de zinkfosfaatprimer (RAL 7001). De uitlopen voor de leghennen worden elektrisch bediend door 28 st deuren. waar de biologische leghennen naar buiten kunnen gaan om te scharrelen.

 

 

 

 

 

 

 

ga naar homepage