ga naar homepage

Burgelijke & Utiliteitsbouw
Nieuwbouw 
Verbouwen 
Renovatie & Restauratie 
Utiliteitsbouw 
Grond, water- en wegenbouw
Grondwerken 
Wegenbouw 
Waterbouw 
Handelswaar
Verkoop matreaal en machines 
Verhuur 
Consultancy
Vergunningen 
Tekenwerk 
Prijzen 
Contact
Adresgevens bouwbedrijf Stienstra 
   Verbouwen
 

 

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling. Zo is een bijkeuken aan een huis bouwen een verbouwing, maar ook het plaatsen van een nieuwe badkamer.

 

 

Het  Ei

Doornbos en Hesselien Nauta hebben Sytze van der Wal van BOX-architecten gevraagd een ontwerp te maken voor de uitbreiding van hun kadewoning wat ontworpen was door FARO architecten. De keuze voor Sytze van der Wal was eenvoudig namelijk: als startend bureau met de juiste ambitie hebben zij de mogelijkheid om voor iemand een prachtig maatpak te ontwerpen. Samen met de opdrachtgever en Box- architecten is het resultaat een mooi gedetailleerde abstracte toevoeging die schijnbaar achteloos tussen de woningen is neergedaald. In nauwe samenwerking tussen Sytze van der Wal en Bouwbedrijf Stienstra is dit unieke project tot stand gekomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Uitbreiding woning te Drogeham


 Deze ingrijpende verbouwing was nodig omdat de bewoners in totaal acht kinderen hebben waardoor de woning te klein werd. Er moest uitgebreid worden met een nieuwe zijbeuk.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanbouw in Augustinusga

Bij dit schildersbedrijf hebben we een nieuwe aanbouw gerealiseerd voor de kantine en kantoor. Met de uitbreiding ontstond een compleet nieuwe en grote ruimte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ga naar homepage