ga naar homepage

Burgelijke & Utiliteitsbouw
Nieuwbouw 
Verbouwen 
Renovatie & Restauratie 
Utiliteitsbouw 
Grond, water- en wegenbouw
Grondwerken 
Wegenbouw 
Waterbouw 
Handelswaar
Verkoop matreaal en machines 
Verhuur 
Consultancy
Vergunningen 
Tekenwerk 
Prijzen 
Contact
Adresgevens bouwbedrijf Stienstra 
   Nieuwbouw
 

Bouwbedrijf Stienstra heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten. Hoewel de populariteit van systeembouw de laatste jaren sterk is toegenomen, zult u bij ons grotendeels de traditionele bouwstijl tegenkomen. Bouwbedrijf Stienstra realiseert nieuwbouwprojecten en eveneens woningen voor particulieren.

Wij denken graag mee hoe uw speciale woonwensen gerealiseerd kunnen worden. Resultaat van het uitgebreide overleg met de klant is dat u verzekerd bent van hoogwaardig leefgenot in een huis dat naar uw wensen is gebouwd en dat voor een geschikte prijs.

 

Woonboerderij te Surhuizum.

Postma juridisch advies- & incassobureau heeft ons opdracht gegeven voor de nieuwbouw van deze woning te Surhuizum.

In 2006 is deze woning gerealiseerd, en voorzien van alle nodige wensen van de bewoners, onder andere onderhoudsarme kunststofkozijnen, goten en een royale kelder.

De retro kunststofkozijnen zijn uitgevoerd met een zogenaamde schuifraameffect zoals u ook bij vergelijkbare oude boerderijen kan aantreffen. In deze ramen zit vervolgens veilloos de ventilatieroosters verwerkt. De kleuren van zowel de kozijnen als de kunststofgoten komen exact overeen.

 

 

 

 

 

 

Pastorie woning te Augustinusga

In 1999 is door ons deze pastoriewoning te Augustinusga gerealiseerd voor familie Laanstra, welke passend in het totale straatbeeld perfect past. De middelste ronde dakkapel en de goten zijn van koper gerealiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woning te Tijnje

Deze luxe vrijstaande hightech woning te Tijnje mochten we bouwen.

De woning is voorzien van zowel een verwarming als koelingsysteem, verders zijn de kunststofkozijnen voorzien van een speciale warmtewerende beglazing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa te Augustinusga

Op de allerlaatste en unieke bouwkavel met het uitzicht op kruispunt van de haven en kanaal te Augustinusga is in samenwerking met de opdrachtgever Van der Wiel deze woning gerealiseerd in 2001.

Deze riante woning is voorzien van een serre en terras met het uitzicht over het water, verder zijn in deze woning verwerkt: vloerverwarming, elektrische bedienbare overheaddeur, gebakken vlakke dakpannen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Woning te Drachten

Deze fraaie moderne woning heeft twee verschillende daken en een verspringende gevel waarin een hoekkozijn is verwerkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pastorie woning te Augustinusga

Deze traditionele woning met bedrijfsruimte ligt net buiten de bebouwde kom van Augustinusga en is gemaakt van betonwandelementen. In deze woning zijn verders de orginele balkenplafond aangebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

ga naar homepage